Om oss

Vårt mål er å skape de beste forutsetninger for en god hverdag med stomi.

Trios forskningsbaserte stomiutstyr i silikon er et nytt og bedre alternativ til hydrokolloid som sitter godt på huden, lar huden få puste og reduserer risikoen for hudproblemer.

Uansett hvilken type stomi eller behov du har, tilbyr vi flere produkter som kan hjelpe deg i hverdagen. Vi fører Comfizz stomiundertøy til dame, herre og barn. Trio´s silikonprodukter er spesielt utviklet for å opprettholde en sunn og frisk hud. Er du ikke fornøyd med produktene du bruker i dag? Har du sår hud eller lekkasjer? Eller er du kanskje bare nysgjerrig på å prøve våre produkter? Send oss en melding eller ring oss, så hjelper vi deg. 

Vi jobber med fremtidens stomiutstyr!

Ubri Medical ble etablert i 2008 av Kjell Myrseth. Kjell har lang erfaring innen sår- inkontinens og stomipleie. Camilla Myrseth har vært sykepleier siden 2006 og har bred erfaring fra både offentlig og privat helsevesen. Ubri Medical har siden oppstarten hatt et nært samarbeid med Trio Healthcare og Comfizz.

Alt stomiutstyret fra Trio, unntatt Elite servietter, kan fås på blå resept og er tilgjengelige på apotek og hos bandagist. Comfizz stomiundertøy dekkes dessverre ikke på resept, men kan kjøpes trygt og enkelt her i nettbutikken, samt hos utvalgte bandagister. 

Det er viktig for oss at du får en god opplevelse når du handler hos oss. Vi ønsker å gi deg topp kundeservice! Har du spørsmål eller lurer på noe i forbindelse med din bestilling, setter vi stor pris på om du tar kontakt med oss.

Velkommen til oss!