Gå til innholdet

Hvor kan jeg bestille Trio produkter?

Dersom du ønsker å legge til et Trio produkt til resepten din, kan det bestilles på apotek og hos bandagister over hele landet.  Samtlige Trio produkter godkjent for refusjon ved stomi. Trio Elisse Barrierefilm spray er i tillegg godkjent for refusjon ved inkontinens, og Elite Klebefjernerspray dekkes på Blåresept ved EB.

 

Tips til bestilling

Oppgi Helfonummer

Det kan være lurt å oppgi produktets Helfo varenummer ved bestilling.  Med Helfonummeret blir det smidig for apoteket eller bandagisten å finne produktet i sitt interne "system". Du finner Helfonummer i brevet du fikk tilsendt når du mottok vareprøver. Du kan også finne Helfovarenummeret i denne oversikten. Blåreseptvarer Ubri Medical AS

 

Apoteket har ikke produktet på lager

Hvis varen ikke er på lager hos apoteket/bandagisten, kan det ta litt lengre tid før du får produktet. (1-2 uker, avhengig av hvilket apotek du bestiller hos) Apotek og bandagister har "leveringsplikt" på Blåreseptvarer. Det innebærer at de skal skaffe til veie  varen kunden ønsker, (bestille til kunden) dersom det er et produkt kunden har refusjonsrett på.  

 

Du har ikke "resept" på produktet

Helfo krever spesifisert resept (egen resept) på visse stomitilbehør. Hudfilm og Plateforlenger går ikke på den vanlige "stomiresepten". Disse må spesifiseres av lege. Har du behov for hudfilm eller plateforlenger kan du kontakte fastlegen din for å få en spesifisert resept på dette. Hudfilm dekkes ved behandling av sår hud rundt stomien. Plateforlenger ved behov for et større feste til hudplaten, for eksempel ved brokk eller graviditet. Reseptkode for hudfilm er 5050901. Reseptkode for plateforlenger er 5050902. 

Har du spørsmål om bestilling, ta kontakt med oss så hjelper vi deg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

Adresse
Nedre Kongerød 39, 3737 Skien
Telefon
921 172 67
E-postadresse
post@ubrimedical.no
Foretaksregisteret
916 938 918
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business