Gå til innholdet

Trenger hudplaten din ekstra feste?

 

Det kan være mange årsaker til at man trenger ekstra sikkerhet rundt hudplaten. I dette blogginnlegget kan du lese mer om Genii™ Plateforlenger. En myk og behagelig hudplateforlenger med en nærmest "usynlig" profil. 

 

Myk forlenger i silikon

Genii Plateforlenger, gir som navnet sier, hudplaten en forlengelse. Plateforlengeren festes rundt kantene av hudplaten slik at hudplaten får et større område å klebe til huden. 

Genii Plateforlenger kan brukes i alle situasjoner der man har behov for ekstra feste, f.eks  ved et brokk, om natten eller ved fysisk aktivitet.

 

Hva er forskjellen på Genii™  Plateforlenger og andre plateforlengere?

Genii™ plateforlenger er laget av silikon. Den er derfor tynnere enn andre plateforlengere, nærmest "usynlig". Silikonen gjør plateforlengeren svært elastisk slik at den føyer seg etter hudens konturer og følger kroppens bevegelser. Plateforlenger er  vannfast og Trio's unike Sil2™ Breathable Silicone Technology, lar huden få puste.  Siden silikon ikke trekker til seg fuktighet vil den ikke "svelle" slik at den kan fjernes enkelt og skånsomt, uten å etterlate noen rester på huden.

 

 

Testemonials

"Jeg fikk prøver på  plateforlengeren da jeg var på Ahus. Det er den beste jeg har prøvd. Så utrolig myk og tynn. Og superlett å sette på! Så føyelig og myk at jeg ikke merker at jeg har den på". - Anita

 

"Jeg har fått noen av kundene mine (som har brukt plateforlenger en stund) til å prøve Genii. Det har utelukkende vært gode tilbakemeldinger – de sitter bedre, enklere å ta av, ingen kløe mm.. Flere ønsket å bytte fra annet merke og over til "Genii."

-Bandagistkjeden

 

Slik bruker du Genii™ Plateforlenger

 

Plateforlengeren legges rundt kantene av hudplaten som på bildet over. Ta først av papir 1. Sett plateforlengeren på og fjern papir 2. 

 

Tips for å unngå at forlengeren ruller ned:

Ikke strekk huden før du setter forlengeren på. Bare sett den på huden slik huden normalt er. 

Genii Plateforlenger kommer i en størrelse som passer til alle hudplater og posesystemer. Ved behov kan den legges overlappende. Visste du at Genii Plateforlenger kan også brukes ved sår hud? Plateforlengeren kan beskytte huden mot mer skade og hjelpe huden å hele. 

 

Plateforlengere er et tilbehørsprodukt som krever egen resept. Helfo dekker plateforlenger til brukere der det er behov for et større plateområde. For eksempel ved et brokk eller graviditet. Resept rekvireres av fastlege. Reseptkode for plateforlenger er 5050901.

 

Adresse
Nedre Kongerød 39, 3737 Skien
Telefon
921 172 67
E-postadresse
post@ubrimedical.no
Foretaksregisteret
916 938 918
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business