Gå til innholdet

Alt du trenger å vite om Comfizz Støtteundertøy

 

Finn ut hva du bør tenke på når du velger støtteundertøy og hvorfor det er viktig når du lever med stomi. Lurer du på hvilket støttenivå du bør velge eller hvilken størrelse du bør ha? Her svarer Comfizz ambassadør Amy Robson, @ibdwarriorprincess, på flere spørsmål om Comfizz støtteundertøy. 

 

Hvorfor bruker du Comfizz undertøy?

"Comfizz produktene har gjort en stor forskjell for livet mitt etter stomioperasjon. De har gitt meg selvtilliten til å bruke klærne jeg elsker og prøve klær som jeg ikke ville ha prøvd uten støtteundertøy. De har kjøpt meg tid når jeg har hatt poselekkasjer og ikke har klart å komme meg på raskt på toalettet. Med Comfizz har jeg kunnet glede meg over svømming, spa og  stranddager når jeg ikke har hatt lyst til å bruke vanlig bikini eller dra på treningsstudio."

 

Stopper det stomien fra å fungere?

"Nei. Hvis du har problemer med at stomien din ikke fungerer når du bruker plaggene, kan det være at du har feil størrelse. Den eneste gangen jeg har hatt noe problem med dette, var da jeg bestilte en singlet som var en størrelse for liten."

 

 

Hva betyr Level 1?

"Level 1 gir lett støtte og er designet for hverdags bruk og for å hjelpe deg med problemer du kan oppleve med stomi i dagliglivet. For eksempel frykt for at posen er synlig under klær eller som et ekstra lag med sikkerhet hvis du ofte har poselekkasjer. Undertøyet kan også gi støtte for de som har sår fra mage / tarmoperasjoner eller har inkontinens. Jeg bruker et Level 1 midjebelte hver dag."

 

Kan jeg bruke Comfizz under trening og bading?

"Absolutt! Stoffet er pustende, så det er perfekt for trening og kan også brukes i vann. Det er best å vaske plagget etter å ha brukt det i klorvann, spesielt for å unngå at kvaliteten på produktet forringes."

 

Synes støtteundertøyet under klærne mine?

"Disse bildene er eksempler på antrekk der jeg bruker støtteundertøyet til Comfizz under, så jeg lar deg bestemme svaret på dette selv!"

 

 

 "Av og til, når jeg drar opp buksene, kan midjebeltene rulle opp under klærne og lage et tykt bånd som er synlig under klærne. Så jeg glatter ut beltet under klærne, helt i bunnen, slik at rullen forsvinner, eller så drar jeg beltet høyere opp. Hvis skrittet på buksene mine er høyere enn bunnen av beltet, flytter jeg posen litt høyere opp. Hvis jeg har veldig stramme klær bytter jeg fra midjebelte til high waist truser, eller vanlige truser med litt støtte.  Vanilla Blush er et annet stomifirma som lager nydelige truser med høy midje."

 

 

Hvor ofte må støtteundertøyet skiftes ut?

"Jeg prøver å bestille nytt hvert år, halvannet år, men jeg har fortsatt en Comfizz samling med midjebelter, truser og singleter som jeg har hatt i 4-5 år. De er fortsatt fine hvis du tar vare på dem. De har kanskje mistet litt elastisitet over tid."

 

Hvordan ville din stomireise vært, uten Comfizz?

"Min stomireise ville ikke vært den samme uten Comfizz plaggene. Jeg ville ikke hatt den selvtillit jeg har i dag, og jeg ville ikke ha følt meg komfortabel med å bruke de klærne jeg gjør. Comfizz har virkelig forbedret livet mitt og gjort det mulig for å meg utføre mine daglige aktiviteter med trygghet." 

(Kilde: Comfizz Blogg)

Adresse
Nedre Kongerød 39, 3737 Skien
Telefon
921 172 67
E-postadresse
post@ubrimedical.no
Foretaksregisteret
916 938 918
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business