Hvorfor velge Silikon?

Silikon - noen ganger trenger huden litt hjelp 

Huden er kroppens største organ og fungerer som regel som en utmerket barriere. For veldig mange stomiopererte kan det være utfordrende å ta vare på huden rundt stomien. Lekkasje, irritasjon, ubehag og usikkerhet er vanlige problemer forbundet med dagens stomipleieprodukter. Trio Healthcare´s nye og avanserte silikonteknologi gir mange fordeler sammenlignet med dagens tradisjonelle hydrokolloide materialer. Trio´s siilkonbaserte materiale gir en bedre forsegling som ikke absorberer kroppsvæsker (som forårsaker irritasjon) og er langt enklere å fjerne.

Trio´s nye, silikonprodukter gir øyeblikkelig og sikker vedheft til huden og fjernes skånsomt og enkelt.  De etterlater ikke rester på huden, noe som bidrar til et raskere og renere posebytte. Produktene absorberer ikke store mengder fuktighet og kroppsvæsker og er derfor mer hygieniske å bruke. De beholder form og integritet og lar huden få puste, noe som gir lengre brukstid og redusert risiko for maserasjon.

 

 

Kinisk behov

 

Hydrokolloide klebemidlerTrio’s Silikonteknologi
Øyeblikkelig vedheft
Øyeblikkelig vedheft kan være dårlig med mindre produktet har et høyt innhold av klebemidler, noe som vil føre til hudstripping, irritasjon og/ eller økt bruk av klebemiddelfjerner
Øyeblikkelig vedheft på grunn av lav overflateenergi og høy fleksibilitet i responsiv silikonformulering.
Vedheft nivået øker ikke over tid (noe som resulterer i enkel fjerning og reduksjon i "hudstripping")
Vedheft nivå øker over tid fordi den absorberer fuktighet som fører til at den blir "grøtaktig" og klebrig
Ingen signifikant endring i vedheft over tid.  Vil ikke bli "grøtaktig" og klebrig
Hygienisk
Absorberer faeces og urin
Ikke-absorberende, men pustende for fuktighet.
Ren fjerning (ingen rester)
Bryter ned i nærvær av avføring og urin, noe som fører til at den blir klebrig og grøtaktig forlater rester på huden
Vil ikke etterlate rester på huden fordi den ikke brytes ned

 

Hvorfor velge responsiv silikonteknologi?

Trio Responsive Silicone® Teknologi er nøye formulert for å gi deg den neste "generasjonen" av stomipleie. Den er designet  for å være pustende, noe som gir huden en unik barriere som både beskytter mot irritanter som kroppsvæsker og klebemidkler, og helbredes under. Samtidig brytes den onde spiralen med  med rød, sår og skadet hud.  

I motsetning til daterte stomipleieprodukter i hydrokolloide materialer som absorberer fuktighet og blir "grøtaktig", er Trio Responsive Silicone® designet for ikke å absorbere, derfor brytes den ikke ned eller lar rester bli liggende igjen på huden. Silikon har hypoallergeniske kvaliteter og bruker ikke et aggressivt klebemiddel som betyr at fjerning gjøres skånsomt uten å strippe huden.