Trio Elite® Plasterfjerner i Silikon

Lugger det i huden når du fjerner stomiposen? Får du rød, sår og kløende hud av regelmessige bandasjebytter? Svir andre plasterfjernere ved påføring? I såfall kan Trio Elite®  Plasterfjerner i silikon være det du trenger for raskere og mer hudvennlige bandasjebytter.

Trio Elite® silikonformel løsner selv sterke klebemidler uten å skade huden. Den kan sprayes i valgfri vinkel og har et retningsbestemt spraymønster som sikrer at området under hudplaten blir fullstendig dekket. Det bidrar også til at innholdet i boksen varer lenger. Silikonformelen svekker det sterke limet som brukes på stomibandasjen hurtig, effektivt og smertefritt. Trio Elite® gjør dette uten bruk av tradisjonelle drivgasser, som kan svi når de påføres skadet hud. Den tørker på sekunder og ny bandasjering er mulig etter kort tid. 

Trio Elite®  benyttes ved stomibehandling og sårbehandling. 

Hvorfor bruke Silikon?

Trio Elite® har en unik silikonformel som fungerer raskt uten å skade skjør eller allerede skadet hud. I motsetning til andre plasterfjernere, inneholder ikke Trio Elite® tradisjonelle drivgasser, som ofte svir ved påføring og etterlater huden sår og kløende. Dette gjør at huden din kan gro, uansett styrken på klebemiddelet som brukes på hudplaten/stomiposen. Siden den tørker hurtig vil ikke silikonformelen påvirke festeevnen til den nye stomibandasjen. Dette betyr at du kan føle deg trygg hele dagen.

Be om en prøve av Trio Elite i dag, og prøv silikon selv!