Sliter du med å få en god natts søvn fordi du våkner for å tømme posen? Har du aldri sovet natten gjennom fordi du er bekymret for lekkasjer?

Høres det kjent ut? Trio har utviklet et livsstilsendrende gel- og luktkontrollsprodukt!

Trio Pearls® gel- og luktkontrollposer hjelper deg med å få mer kontroll over væskeinnholdet i posen. Pearls puttes oppi stomiposen. De superabsorberende gel-krystallene begynner å absorbere tynt stomiinnhold, og gjør væsken i posen til en gel med tykkere konsistens. 

Absobering av overflødig væske hjelper også til med å forhindre at det slippes ut væske som lekker under hudplaten f. eks når du legger deg om natten. Gel konsistensen hindrer filteret i å tette seg, og gelen lar deg flate ut innholdet på posen slik at du får en mindre "bulkete" pose. 

Pearls hjelper ikke bare på tynt stomiinnhold. Den organiske forbindelsen i hver pose er spesielt rettet mot lukt, og absorberer aktivt luktmolekyler og gasser. Trio Pearls kan hjelpe deg å overkomme frykten og bekymringen for lukt og lekkasje som mange stomiopererte opplever.  

..........................................................................................................................................................................

Produktnavn

TR 205   Trio Pearls   

Boks med 100 porsjonsposer

Produktet er godkjent for refusjon og tilgjengelig på blåresept

............................................................................................................................................................................................................

I denne videoen kan du se hvordan du bruker Trio Pearls.

 

Trio Pearls fordeler

  • Absorberer aktivt lukt
  • Forhindrer tilstopping av filter og bidrar til å forlenge effektivitet
  • Forebygger lekkasjer ved å absorbære væske
  • Gjør posen mer diskret ved at den enklere kan "flates" ut
  • Enklere og mer hygienisk tømming enn med flytende stomiinnhold
  • Gelen misfarger ikke klær eller toalett
  • Gir sikkerhet over lange perioder, som for eksempel på natten
  •  Perfekt på reise, flyturer, trening/aktivitet og sosiale tilstelninger som teater og restaurantbesøk

 

 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon. Vi gir veiledning over telefon og svarer på spørsmålene du måtte ha om stomi, bruk og påføring av våre stomiprodukter. 

Har du lyst til å prøve Pearls? 

Bestill gratis vareprøve.