Om Ubri Medical 

Ubri Medical leverer medisinsk forbruksmateriell innen stomi- og kontinens til norske sykehus, apotek og bandagister. 

Ubri Medical har siden 2008 forsynt norsk helsevesen med medisinske produkter av høy kvalitet. Vi representerer innovative produsenter som satser på forskning og utvikling, og som baserer seg på strenge kvalitetskrav i sin produksjon. Våre produkter er refusjonsberettiget gjennom Blåreseptordningen og kan bestilles på apotek og hos bandagist over hele landet. I tillegg til å levere medisinsk forbruksmateriell fører Ubri Medical et bredt utvalg av støtteundertøy og bekledning til stomiopererte. 

Ubri Medical er et familiedrevet firma. Vi ønsker å bygge langsiktige relasjoner med våre kunder og leverandører. Vi har et høyt fokus på service. Hos oss treffer du produktspesialister med lang erfaring innen medisinsk utstyr. 

 

Historie

Ubri Medical AS ble etablert i Skien i 2008 av Kjell Myrseth. Med bred kompetanse innen medisinsk teknisk utstyr var Myrseth's tanke at selskapet skulle drive agenturvirksomhet for medisinske produkter. Ubri Medical lanserte og distribuerte den første silikonbaserte medisinske plasterfjerneren som kom til Norge for 13 år siden, Trio Niltac. Siden etableringen har Ubri Medical spesialisert seg innen stomi-og kontinensprodukter og fokusert på å bidra med nytenkning og produktutvikling innen stomiomsorg. 

Visjon

Ubri Medical skal være leverandør av produkter og tjenester som bidrar til en enklere og tryggere hverdag for stomiopererte.