Om Ubri Medical AS

Ubri Medical AS er et familiedrevet firma som distribuerer stomi-og kontinensprodukter til norske sykehus, apotek og bandagister. Vi fører stomiprodukter i hudvennlig silikon fra Trio Healthcare. Produktene er godkjent for refusjon hos Helfo og er tilgjengelig hos alle landeeds apotek og bandagister.  I nettbutikken har vi et bredt utvalg av Comfizz støtteundertøy & tilbehør spesielt designet til deg med stomi. Er du stomioperert og ønsker å prøve våre Trio produkter, eller trenger du veiledning for å finne riktig støtteundertø? Kontakt oss, så hjelper vi deg!

 

Historie

Ubri Medical AS ble startet av Kjell Myrseth i 2008. Ubri Medical lanserte og distribuerte den første silikonbaserte medisinske plasterfjerneren som kom til Norge for 13 år siden, Trio Niltac. Siden etableringen har Ubri Medical spesialisert seg innen stomi og kontinensprodukter med fokus på å bidra til produktutvikling og nytenkning innen stomipleie. Ubri Medical representerer Britiske Trio Healthcare og Kavendor, innovative produsenter som satser på forskning og produktutvikling Vårt mål er å fremme livsvalitet for alle som lever med stomi og kontinens, og gjøre våre produkter til veletablerte hjelpemidler i helsesektoren.

 

Visjon

Å gi stomi- og kontinenspasienter en enklere og tryggere hverdag ved å tilby bransjens mest hudvennlige produkter og innovative løsninger.