PENSJONIST OG GRÜNDER

Ubri Medical ble til da Kjell Myrseth i 2008 besøkte en venn og tidligere kollega i Sverige. Han ble vist tre produkter fra Trio Healthcare, et Britisk selskap som utviklet stomiprodukter med silikonteknologi, og han ble spurt om å ta produktene inn i Norge.

Et av produktene var en medisinsk klebefjernerspray som kunne løsne klebere på bandasjer og stomibandasjer, Trio Niltac. Frem til da hadde stomibandasjer og bandasjer blitt fjernet og løsnet fra huden med vann. Etter å ha jobbet mange år i bransjen medisinsk utstyr, hadde Kjell et øye for gode produkter, og tanken om å introdusere noe helt nytt, begynte å ta form. 

- Ubri Medical skal tilby hudvennlige løsninger i silikon. 

Produktene ble godkjent for refusjon på Helfo's Produktliste for Stomi i oktober 2008, og slik startet vår historie. 

 

VÅRE PRODUKTER

Vi distribuerer fortsatt produkter fra Trio Healthcare. I tillegg fører vi Comfizz støtteundertøy, behagelig og funksjonelt undertøy og tilbehør spesielt designet til stomiopererte. 

 

VÅRE KUNDER

Våre blåreseptvarer leveres til norske sykehus, apotek og bandagister. Produktene er godkjent for refusjon hos Helfo og kan bestilles på Blåresept via apotek og bandagist. 

 

VISJON

Vårt mål er å tilby bransjenes mest hudvennlige og innovative løsninger og bidra til god livskvalitet for alle som lever med stomi og inkontinens.