Om Ubri Medical AS

Ubri Medical AS er et familiedrevet firma som distribuerer stomi-og kontinensprodukter til norske sykehus, apotek og bandagister. Vi fører stomiprodukter i hudvennlig silikon fra Trio Healthcare. Produktene er godkjent for refusjon hos Helfo og er tilgjengelig på Blåresept via apotek og bandagist.  I nettbutikken har vi et bredt utvalg av Comfizz støtteundertøy & tilbehør spesielt designet til deg med stomi. 

 

Historie

Ubri Medical AS ble startet av Kjell Myrseth i 2008. Ubri Medical lanserte og distribuerte den første silikonbaserte medisinske plasterfjerneren som kom til Norge for 15 år siden, Trio Niltac. Siden etableringen har Ubri Medical spesialisert seg innen stomi og kontinensprodukter. Ubri Medical representerer Britiske Trio Healthcare og Kavendor, innovative leverandører som satser på forskning og produktutvikling.  Vårt mål er å kunne bidra til økt livskvalitet for alle som lever med stomi og inkontinens. 

 

Visjon

Å gi stomi- og kontinenspasienter en enklere og tryggere hverdag ved å tilby bransjens mest hudvennlige produkter og innovative løsninger.