Søk i våre sider:
Forsiden Lenke til nettbutikk Lenke til Trio Ostomy Care NYHET! Trio Ostomy Care Trio Pearls Trio Siltac Silikonforsegling Trio Silvex Konveks Silikonforse Trio Silex Silikon Plateforlenge Trio Silken Silikon Stomigel Elite smertefri plasterfjerner Elisse smertefri hudbeskyttelse NYHET! Trio Veterinary Care Lenke til Trio Veterinary Care Kontakt oss Comfizz Urinposeholder Comfizz Stomi Support Comfizz Stomi Support Barn Samarbeidspartnere For stomibrukere Comfizz stomi beskyttelse BioZen Chip Elektrisk akupunkturpenn Neselaser Neglesopp behandling m/laser Suprima hoftebeskyttelse Suprima hoftebeskyttelse-sett 
 
Forsiden > NYHET! Trio Ostomy Care > Trio Silken Silikon Stomigel

Trio Silken Silikon Stomigel

- fjernes i et stykke, etterlater ingen rester *

Har du noen gang ønsket at du kunne fjerne den hydrokolloide pastaen
eller stripen i ett stykke uten å etterlate rester på huden?
Vi tenkte at det bør du være i stand til, så vi utviklet Trio Silken.


Trio Silken er en silikongel som brukes til å fylle hudfolder, sprekker og ujevne områder rundt peristomal hud, for å skape et bedre underlag for påføring av hvilken som helst type stomi. I motsetning til hydrokolloid pastaereller strips, absorberer ikke Trio Silken kroppens avfallsstoffer og den vil ikke brytes ned slik at du etterlates med et vanskelig stoff du må fjerne fra huden.

Trio Silken vil istedet, i takt med at tiden går, transformerers til et enkelt stykke silikonklebemiddel som kan fjernes i ett stykke når det er fullstendig herdet. Trio Silken svir ikke ved påføring og lar huden puste. Den forblir myk og fleksibel for å sikre komfort. Trio Silken kan brukes til å skape en skreddersydd tilpasset forsegling rundt stomien. Spesielt nyttig for stomier med uregelmessig form eller som er vanskelige å håndtere.

Øk din livskvalitet ved å unngå lekkasje av stomiinnhold og påfølgende hudavskrapning og fekalodør. Prøv Trio Silken myke stomigel av silikon og bli overrasket over hvor enkel den er å fjerne!

- Fyller ut hudfolder, sprekker og ujevne områder rundt stomien

- Skaper et jevnt underlag for enkelt feste av stomiposen

- Svir ikke ved påføring

- Mer hygienisk enn tradisjonelle hydrokolloidprodukter – absorberer ikke avføring
og urin

- Forblir myk og fleksibel for å sikre komfort

- Lar huden puste

- Fjernes i ett stykke – etterlater ingen rester

- Skånsom fjerning – mindre hudirritasjon


Innovativ bruk av silikonteknologi for å produsere en myk silikon stomigel som fyller kirurgiske arr, hudfolder, sprekker og ujevnt underlag, fjernes i ett stykke når den er fullstendig herdet. Lar huden puste og er forblir myk og fleksibel for å sikre komfort.


* når ferdig herdet
60 mg tube- silikon stomigel REF TR 1070