Om oss

Vi ønsker å bidra til å gjøre livet for deg med stomi tryggere og enklere. 

Uansett hvilken type stomi eller behov du har, tilbyr vi flere produkter som kan hjelpe deg i hverdagen. Vi fører Comfizz flotte støtteundertøy for stomiopererte og Trio´s innovative stomiutstyr i silikon som er spesielt utviklet for å holde peristomal hud frisk. Er du ikke fornøyd med produktene du bruker i dag? Har du sår hud eller lekkasjer? Eller er du kanskje bare nysgjerrig på å prøve våre produkter? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg!

Vi jobber med fremtidens stomiutstyr! 

Ubri Medical er en familiebedrift som ble etablert av Kjell Myrseth i 2008. Kjell Myrseth har lang erfaring innen medisinsk utstyr, spesielt stomi-og sårpleie. Camilla Myrseth har vært sykepleier siden 2006 og har bred erfaring fra offentlig og privat helsevesen. Siden etableringen har Ubri Medical hatt et tett samarbeid med Trio og Comfizz. Trio har hele tiden ligget i forkant med sine forskningsbaserte og innovative silikonprodukter. Comfizz/Kavendor tilbyr komfortabelt og funksjonelt stomiundertøy, badetøy og klær i høy kvalitet. Alle produktene kan kjøpes trygt og enkelt her i nettbutikken. Samtlige Trio produkter, unntatt Elite servietter, er godkjent for refusjon hos Helfo og er tilgjengelig på apotek og bandagist. 

Det er viktig for oss at du som kunde får en god opplevelse når du handle hos oss. Vi ønsker å gi deg topp kundeservice og rask levering! Har du spørsmål eller lurer på noe i forbindelse med din bestilling, setter vi stor pris på om du tar kontakt med oss! 

Velkommen til oss!