Om silikon

Silikon - når huden trenger litt hjelp!

Dersom du har brukt de vanligste produktene på markedet, for å ta vare på stomien din og huden rundt, vet du sikkert alt om hvilke problemer som kan oppstå- sår og irritert hud, lekkasjer og arbeidet med å fjerne dem. Å bruke vår teknologi basert på silikonmaterialer kan tilby en bedre beskyttelse og forsegling. Silikon absorberer ikke kroppsvæsker (som kan forårsake hudirritasjon) i samme grad som hydrokolloider, og er mye lettere å fjerne uten å skade huden.

Huden fungerer vanligvis som en utmerket barriere for ytre påvirkninger. For mange kan det allikevel være en utfordring å holde huden intakt. Lekkasje, irritasjon, ubehag og usikkerhet er vanlige problemer for veldig mange. Trio Healthcare’s innovative silikonteknologi tilbyr en rekke fordeler sammenlignet med tradisjonelle hydrokolloide produkter.

Våre nye silikonringer (Trio Silvex og Siltac), plateforlenger (Trio Silex) og silikongel (Trio Silken) fester seg umimddelbart til huden – og, de fjernes lett ved posebytter. De etterlater ikke rester på huden, noe som gir raskere og renere poseskift. De absorberer heller ikke store mengder fuktighet og kroppsvæsker, noe som gjør de svært hygieniske i bruk. Silikonringene beholder form og funksjon selv ved lengre tids bruk, og lar huden få puste, noe som reduserer risikoen for maserasjon i huden. Rett og slett en sunnere hud!

Har du lekkasje, sår hud eller hudirritasjon?

Kjenn forskjellen og opplev fordelene med vår silikonteknologi!

Trio’s nye silikonteknologi

Mer hygienisk enn tradisjonelle produkter – absorberer ikke kroppsvæsker i samme grad
Lar huden puste – hjelper huden å holde seg frisk
Beholder form og funksjon – brytes ikke ned i kontakt med kroppsvæsker

Tas bort i et stykke– etterlater ikke rester på huden.

Du kan bestille gratis prøver av våre Trio produkter, så sender vi dem hjem til deg kostnadsfritt.