Søk i våre sider:
Forsiden Vår nettbutikk Facebook Kontakt oss Trio stomiprodukter Dette sier brukerne om Trio Comfizz stomibekledning Comfizz stomibekledning barn Comfizz urinposeholder Comfizz stomi beskyttelse Suprima hoftebeskyttelse Suprima hoftebeskyttelse sett Samarbeidspartnere 
 
Forsiden > Dette sier brukerne om Trio

For stomibrukere


Her følger en del kommentarer og betraktninger vi har fått ta del av fra brukere av våre produkter.

Hvordan fungerer det å ta av stomibandasjen sammenlignet med tidligere?

"Trio Elite gjør at limet på stomibandasjen løsner på noen sekunder uten å irritere såret. Slik har det ikke vært tidligere. Det fungerer nå perfekt. Tiden med rød og irritert hud er forbi. Trio Elisse som hudbeskyttelse anbefales".

"Jeg har alltid nølt med å bytte bandasje. Det er ille nok å behøve stomi når en er gammel og skal det dessuten være en plage å bytte. Når jeg fikk prøve Trio Elite var jeg selvfølgelig skeptisk, hvorfor skulle dette fungere bedre. Men når det smerter ved hvert eneste bytte er man beredd å gi hva som helst sjangsen. Nå har jeg prøvd Trio Elite og for første gang på 8 år har jeg byttet uten smerte. Jeg vil ikke bruke noe annet fremover og håper at produktet snart er på apotek. Jeg har bedt min stomiterapeut å skrive ut Trio Elite til meg så hurtig som mulig"

Smerte ved bytte av stomibandasje?

"På grunn av limet i ulike stomibandasjer er det smertefullt å bytte bandasje. Dessuten irriterer det huden og sårheten under bandasjen øker ytterligere når bandasjen fjernes. Jeg kan nå endelig bytte enhver type bandasje, uten smerte takket være Trio Elite".

Tidsbruk ved bytte av bandasje?

"Å ta av en stomibandasje tar normalt flere minutter for meg. Med Trio Elite aerosol går det på noen sekunder. Deretter beskytter jeg huden med Trio Elisse hudbeskyttelse. Dette har medført at sår jeg har hatt tidliger er borte etter noen dager

"Jeg lever et aktivt liv og er ofte bedt ut, evnt. besøker slektinger eller ferierer, altså er jeg ikke hjemme ved bandasje bytte. Det er bltt en lettelse å kunne bytte hurtig fordi Trio Elite løsner platen på sekunder, tørker med en gang hvilket gjør at jeg kan sette på nytt bandasje på helt tørr hud med en gang"

Plagsom lukt og gass?

"Jeg har prøvd mange produkter som er tilgjengelig på markedet uten å være fornøyd, tror ikke produktene har oppfylt det de har lovet. Men nå når jeg har prøvd Trio Pearls, kan jeg ikke si annet enn at jeg er fornøyd. Det fungerer bra, kobles raskt og er enkelt å bruke og lett å ta med seg takket være dagpakningen. Den er virkelig hva den lover. Jeg er virkelig fornøyd"

"Jeg ikke lenger trenger å bekymre meg for (spesielt på jobb!) å gå på toalettet og tømme posen. Trio Perarls tar virkelig bort lukten. Jeg trenger heller ikke å slippe ut gassen så ofte - prøv det selv, kan du bestille prøve pakker!"

"Takket være Trio Pearls kan jeg for første gang siden jeg fikk min Ileostomi for 7 år siden, sove godt på natten".