Gå til innholdet

Trude har testet Comfizz Level 2

 

Har du en aktiv livsstil eller ønsker du å forebygge brokk? Les hva vår produkttester Trude erfarte da hun testet ut  Comfizz Level 2 Unisex Boxer og Double Layer Waistband. 

 

 

Hvorfor ville du prøve Level 2? 

I desember ble jeg operert for brokk bak stomien. Det var en av årsakene til at jeg ønsket å prøve Level 2. Jeg måtte bruke brokkbelte første 8 ukene, etter operasjonen. Og er anbefalt å bruke kompresjon spesielt ved aktivitet , derfor ønsket jeg å prøve ut Level 2. Før jeg prøvde Level 2, brukte jeg boxerne fra Comfizz. Da sitter stomi posen på plass! Nå ønsker jeg å forebygge at et nytt brokk skal komme derfor velger jeg nå Level 2.

 

 

 

Hvordan opplever du Level 2? 

Jeg opplever at Comfizz boxeren, Level 2, er mykere og behagelig å ha på, sammenlignet med kompresjonsbelte. Bokseren tar mindre plass under buksa. Allikevel opplever jeg at den gir god støtte! Nå har jeg sluttet å bruke brokkbelte, bruker det kun i spesielle situasjoner, men bruker stort sett enten boxer eller belte i Level 2. Det føles passe stramt, og gir en trygghet, og støtte! Jeg føler meg trygg!

 

 

 

Hvordan er passformen på plaggene?

De sitter stramt, men ikke for stramt, men oppleves litt mindre enn den vanlige boxseren i Level 1. Kan evt vurdere å gå opp i str. Jeg er fornøyd med at boxeren er høy og dekker hele stomiposen! For meg er det uaktuelt å bruke annet undertøy. Jeg er veldig fornøyd!

 

Adresse
Nedre Kongerød 39, 3737 Skien
Telefon
921 172 67
E-postadresse
post@ubrimedical.no
Foretaksregisteret
916 938 918
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business